Hyvä Korvien jäsen,

Korvien nettisivuja on uudistettu viime syksystä lähtien vähä vähältä ja sivut on nyt viimein saatu valmiiksi. Uudistuneet sivut tarjoavat korvien jäsenille hyvän mahdollisuuden saada näkyvyyttä itselle ja omille projekteille. Jäsenet voivat ilmoittaa omat konserttinsa sivujen tapahtumalistalle ja itsensä sivujen jäsenlistalle.

Ilmoita oma tapahtumasi

Voit ilmoittaa omaa musiikkiasi sisältävän konsertin tai konsertin, jossa itse esiinnyt tapahtumat-sivun jäsenten omia konsertteja –listalle. Lähetä sähköpostilla (janne@korvatauki.net) tai sivuille pian lisättävän lomakkeen kautta tiivis yhteenveto tapahtumasi tarvittavista tiedoista, esittelyteksti ja mielellään kuva. Teksti voi olla suomeksi, englanniksi tai mieluiten molemmiksi. Lisään tapahtumia noin muutaman päivän sisällä sivuille.

Ilmoita itsesi nettisivujen jäsenlistalle

Nettisivuille on tarkoitus lisätä halukkaista jäsenistä lyhyet esittelyt, joista vaihtuvasti osa olisi myös heti etusivulla nähtävissä. Jos haluat esittelysi listalle, lähetä sähköpostilla (janne@korvatauki.net) tai sivuille pian lisättävän lomakkeen kautta tiivis n. 400-800 merkin pituinen esittely itsestäsi (voit mainita esim. sävellystoiminnastasi, opinnoistasi, toiminnasta korvien parissa tai muusta haluamastasi), oma kuvasi ja halutessasi esimerkiksi soundcloud-tilisi tai muun haluamasi some-tilin tai nettisivun linkki.

Terveisin,

Janne Kivistö

webmaster

janne@korvatauki.net